BRANDING & DESIGN

Branding

In een notendop is branding het proces van het onderzoeken, ontwikkelen en toepassen van een onderscheidend kenmerk of een reeks kenmerken in je organisatie, zodat consumenten je merk kunnen gaan associëren met uw producten of diensten.

Branding zit in bijschriften van sociale media, de kleurenpaletten op billboards en de materialen die merken gebruiken voor hun verpakkingen. Bedrijven die sterke merken creëren, weten dat hun merkidentiteit overal zichtbaar moet zijn. Ze weten dat hun namen veel verder reiken dan het etiket en kunnen consumenten verleiden hun producten te kiezen uit een reeks opties.

Een uniek logo laten ontwerpen voor jouw bedrijf

Je logo is misschien wel een van de belangrijkste elementen van jouw onderneming en zakelijke website. Deze moet uiteraard uniek, herkenbaar en onderscheidend zijn. Het is dan ook een weerspiegeling van jouw identiteit en komt altijd en overal terug. Op je website, visitekaartjes, social media en andere bedrijfsmiddelen. Op basis van jouw visie en wensen ontwerpen wij een uniek logo voor jouw bedrijf. Uiteraard krijg je van ons verschillende concepten. Kies jouw favoriet en wij werken deze uit naar jouw perfect brand.

Geweldige start met een unieke look

Een goede representatieve en unieke huisstijl is onmisbaar voor jouw onderneming. Het zegt namelijk iets over wat je wilt uitstralen naar je klanten toe. Wanneer je ervoor kiest een huisstijl en een logo te laten ontwerpen, is een van de belangrijkste aspecten dat deze consequent doorgevoerd wordt. Geloof onze website-experts, dat klinkt een stuk makkelijker dan het is. In ons huisstijlpakket krijg je een complete huisstijl met vele elementen, zoals het logo, het beeldmerk, het te gebruiken lettertype, de kleurstelling, voorbeelden en vaste stijlelementen, die samen het gezicht van jouw onderneming gaan bepalen.

Visitekaartjes laten ontwerpen

Met alle computers en smartphones waar we dagelijks mee werken is vrijwel alles digitaal geworden tegenwoordig. Toch blijft het belang van een écht fysiek gedrukt visitekaartje niet te onderschatten omdat het snel, effectief en makkelijk is. Ook jouw onderneming of organisatie kan eigenlijk niet zonder. Wil jij direct een goede blijvende indruk maken bij je potentiële klanten? Dan zit je bij Xenomedia goed. Wij gaan je helpen! We gaan samen bekijken hoe jouw ideale visitekaartje eruit moet komen te zien en maken hier vervolgens digitale voorbeelden van. Na uiteindelijk goedkeuring van het ontwerp verzorgen we ook direct het drukwerk. Geen omkijken meer naar dus!

Flyers, brochures, folders en meer ontwerpen

Maak jij gebruik van drukwerk als flyers, brochures en folder? Dan wil je natuurlijk dat deze in dezelfde stijl zijn als jouw website, social media en overige marketing. Dit bereik je door consistent te zijn. Wij kunnen je helpen om middels diverse kanalen (online of offline) de geschikte doelgroep aan te spreken met het juiste middel. Hier vallen dus ook flyers, brochures en folder bij. We helpen graag bij het ontwerpen en laten drukken hiervan.