SOCIAL MEDIA BEHEER

Effectieve je doelgroep bereiken

Het uitbesteden van social media is een ideale oplossing voor bedrijven die geen tijd hebben om actief te zijn op sociale platforms of dit liever overlaten aan een social media-expert. Onze klanten vergroten hun naamsbekendheid op social media door middel van kwalitatieve content, verhoogde interactie en gerichte advertenties.

Voordelen van uitbesteden Social Media

Door te kiezen voor het uitbesteden van social media heb je er geen omkijken meer naar. We zetten de diverse socialmediakanalen op de juiste manier in en behalen marketingdoelstellingen.

Actieve social media accounts
Professionele uitstraling voor (potential) klanten
Doelgroepgerichte activiteiten
Vergroot bereik en online zichtbaarheid
Bespaart tijd
Altijd up-to-date

We plaatsen regelmatig content op social media en houden alle kanalen actief bij met unieke inhoud. Jij behoudt de controle.

Meer bereik en omzet

Wij bepalen de strategie, definiëren de doelgroep en zorgen ervoor dat de online doelstellingen worden behaald.

Tijdsefficiënt

Geen tijd om je sociale media bij te houden? Wij bieden volledig beheer van social media tegen een betaalbare prijs.

Professionele Brandkit

Onze ontwerpers creëren een op maat gemaakte brandkit die perfect past bij de identiteit van je bedrijf of dienst. Hierin integreren we alle benodigde elementen, zoals posts, omslagafbeeldingen, profielfoto’s, bijschriften en schrijfstijl. Op deze manier zorgen we voor consistentie op sociale media met een uniforme huisstijl.

Maatwerk huisstijl
Professionele uitstraling
Toepasbaar op diverse kanalen
Duidelijke rapportages

Naast persoonlijke ondersteuning houden we je graag op de hoogte van de resultaten van je sociale media. Daarom ontvang je maandelijks een uitgebreid rapport en heb je 24/7 toegang tot de prestaties via een online dashboard.

Online dashboard met resultaten
Gedetailleerd maandelijks rapport
Vaste contactmomenten

Succesvol op social media in 4 stappen

Stap 01

Social Media intake

Tijdens de intake bespreken we de strategie, doelstellingen, vormgeving en doelgroep van je sociale media-uitingen of campagnes.

Stap 02

Onderzoek en strategie

Met de inzichten uit de intake bepalen we de strategie en analyseren we de doelgroep. Waar bevindt deze zich en hoe kunnen we deze bereiken?

Stap 03

Brandkit en contentkalender

We ontwikkelen een brandkit met alle relevante huisstijlelementen voor sociale media. Daarnaast stellen we een contentkalender op voor de eerste maanden.

Stap 04

Beheer en rapportage

We delen content met de juiste boodschap op het juiste moment op je kanalen. Maandelijks rapporteren we over de resultaten.