WEBSITES / WEBSHOPS

Website laten maken

Alles-in-één oplossing

Wanneer we weten wat jouw zakelijke doelstellingen zijn, gaan we aan de slag met ons ontwerp voor jouw nieuwe website. Een ontwerp geheel op maat voor jouw organisatie.

Op maat gemaakt
Geschikt voor elk apparaat
Content aangepast naar jouw visie en missie
Geoptimaliseerde website klaar voor zoekmachines
Transparante prijzen
Een ontwerp op maat

Onze vormgevers ontwerpen een uniek webdesign met precies de uitstraling die jij in gedachten hebt voor jouw bedrijf, product of dienst. We houden rekening met de laatste trends en ontwikkelingen en zorgen dat de site optimaal werkt.

Voor we ook daadwerkelijk gaan bouwen aan jouw website, adviseren we je natuurlijk nog over alle opties en geven we duidelijke voorbeelden. In overleg bepalen we dus de uitstraling en functionaliteiten van de website. We zijn pas klaar als je helemaal tevreden bent!

Geschikt voor elk scherm

Wij maken websites die 100% responsive zijn. Dit betekent dat de website aangepast is voor een laptop, mobiel en/of tablet. De bezoeker van jouw website mist geen informatie en kan genieten van jouw website zoals hij is ontworpen.

We gebruiken duidelijke lay-outs, zodat de bezoekers overzichtelijk gebruik kunnen maken van de website. Ook zorgen we voor geschikte functionaliteiten die bij jouw bedrijf passen. Denk bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem of een productoverzicht.

Professionele fotografie

Heb je nog geen foto’s of beeldmateriaal voor jouw website? Geen probleem! Bij Xenomedia hebben we toegang tot een oneindige hoeveelheid stockfoto’s. We zullen je adviseren over het gebruik van foto’s en afbeeldingen en kiezen samen met jou de beste beelden uit.

Stockfoto’s zijn geschikt om te gebruiken op je website, mits ze goed aansluiten bij jouw uitstraling.

Het is natuurlijk ook mogelijk om foto’s van je bedrijf, product of dienst te laten maken voor op je website. Onze goede en professionele fotograven kunnen na afspraak direct op locatie aan het werk.

Goed vindbaar zijn

Xenomedia levert zoekmachine vriendelijke websites op. Dit houdt in dat we gebruik maken van de laatste zoekmachineoptimalisatie (SEO) technieken. Achter de schermen zorgen wij in ons beheersysteem ervoor dat de website optimaal ingericht is voor zoekmachines. Direct bij oplevering is de website dus al goed vindbaar.

We melden je direct aan bij Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines. Daarnaast zorgen we dat je pagina’s automatisch door zoekmachines worden geïndexeerd. Op deze manier worden je pagina’s snel opgenomen in de zoekresultaten.

Lokale zoekresultaten

Binnen Google wordt onderscheid gemaakt tussen landelijke en lokale zoekresultaten. Google zal dan ook altijd lokale bedrijven en resultaten eerder laten zien dan bedrijven die verder van jou af zijn. We zorgen ervoor dat de bedrijfsgegevens goed ingevuld staan en dat je wordt meegenomen in deze lokale zoekresultaten.

Bij de bedrijfsgegevens worden naast je website ook het telefoonnummer en het adres van je bedrijf toegevoegd. Op deze manier kunnen klanten snel met je in contact komen.

Wanneer alle bedrijfsgegevens kloppend zijn, maken we je Google Mijn Bedrijf profiel compleet door foto’s toe te voegen en te zorgen dat je bedrijf wordt opgenomen in Google Maps.

Eigen beheer

Xenomedia heeft alle websites in eigen beheer en op een eigen servers staan. Dit zorgt voor een veilige omgeving en zorgt ervoor dat wij op ieder moment aanpassingen voor je kunnen doen.

Wil je een tekst aanpassen of toch een andere foto op een bepaalde plek? Laat het dan vooral weten. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag en zorgen dat je website weer helemaal up-to-date is.

WordPress

Xenomedia werkt met WordPress thema’s. Dit doen wij omdat ze uitermate geschikt zijn om te lezen voor Google. Doordat ze zo geschikt zijn, is het makkelijker om hoger in zoekresultaten te komen. Binnen WordPress worden er constant nieuwe elementen toegevoegd, zodat jouw website mee kan ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat de laatste updates worden gedaan en dat we een goede, veilige en functionele website opleveren en onderhouden.

Onderhoud en updates

Binnen WordPress websites zijn allerlei onderdelen die samen een geheel vormen. Elk onderdeel is nodig om een website goed te laten functioneren en zorgt voor een mooie website. Deze losse onderdelen hebben ook hun eigen onderhoud en updates nodig. Xenomedia heeft diverse onderhoudspakketten die ervoor zorgen dat jouw website altijd volledig functioneel is en we zorgen ervoor dat de laatste updates zijn gedaan. Dit zorgt voor een veilige website waar jij geen zorgen meer over hoeft te hebben.

Bezoekers in beeld

Het hebben van een website is natuurlijk heel erg leuk, maar inzicht in het gebruik van de website vaak nog leuker. Bij Xenomedia maken wij gebruik van Google Analytics. We kunnen de gegevens makkelijk in beeld brengen en je zult snel weten hoe je bezoekers je website hebben gevonden en welke pagina’s ze vooral bekijken.

Xenomedia zorgt dat alles goed is ingesteld en jij snel en makkelijk gebruik kunt maken van al deze informatie.

Complete service bij jouw website

Bij Xenomedia kun je gebruik maken van een alles-in-één pakket. Je krijgt bij dit pakket een eigen domeinnaam (zelfgekozen!), hosting, SSL-certificaat en e-mailadressen. Daarnaast zorgen we dat updates en back-ups van jouw website worden uitgevoerd. Het resultaat: een stabiele en veilige website.

Klantenservice

Tijdens de bouw van jouw website word je natuurlijk goed op de hoogte gebracht van het proces. Ook na het afronden van jouw website staan we voor je klaar. Kom je er even niet uit of heb je een heel leuk idee? Laat het ons weten! Bel of mail ons en we proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen.

Opslagruimte en e-mailadressen
Razendsnelle webhosting
98,99% uptime
Een ‘.nl’ domeinnaam voor € 4,95 (eerste jaar)
Hosting vanaf € 36,00 per jaar
Fair User Policy voor je data
Genoeg e-mailadressen
Inclusief webmail
Inclusief spamfilter
Altijd veilig online

Onze WordPress onderhoud abonnement zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar technisch onderhoud en updates. We nemen al het werk uit handen en zorgen dat je website altijd stabiel en veilig online is.

Inclusief website updates
Inclusief SSL certificaat
Inclusief dagelijkse back up van je website
Onbeperkte klantenservice per telefoon en mail
Onbeperkt pagina’s aanmaken
Onbeperkt foto’s toevoegen
Onbeperkt inloggen in beheersysteem

Website laten maken?

Webshop laten bouwen

Denk je erover om een webshop te laten maken? Wij creëren een webshop die volledig op maat is gemaakt, passend bij de identiteit van jouw bedrijf of dienst. Of je nu op zoek bent naar meer klanten of je webshop wilt gebruiken als online visitekaartje, wij bieden altijd een oplossing die bij je past en bouwen je website volgens jouw specifieke wensen.

Maatwerk ontwerp
Geschikt voor alle apparaten
Gemakkelijk zelf producten toevoegen / aanpassen / verwijderen
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Voorraadbeheer inbegrepen
Gedetailleerde rapportages
Geschikt voor alle schermen

In een tijd waarin steeds meer mensen hun aankopen doen via smartphones, is het cruciaal dat je webshop perfect wordt weergegeven op alle apparaten. Onze webshops zijn volledig responsief, zodat jouw bezoekers een optimale ervaring hebben, of ze nu op een computer, mobiel of tablet zitten.

Volledig op maat gemaakt

Een aantrekkelijke webshop leidt tot meer verkopen. Daarom ontwerpen onze webdesigners een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op jouw wensen en alle essentiële elementen bevat voor een succesvolle webshop.

Product lay-out

Een professioneel product lay-out is cruciaal voor het aantal bestellingen. We creëren daarom productpagina’s die visueel aantrekkelijk zijn, aangezien bezoekers op deze pagina’s vaak beslissen of ze tot aankoop overgaan.

Meer verkopen
Aantrekkelijk design
Professionele uitstraling
Gebruiksvriendelijk ontwerp

Een duidelijke navigatie zorgt ervoor dat bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Door slimme productfilters te integreren, worden bezoekers direct geleid naar hun gewenste product.

Optimaal bestelproces

Een soepel bestelproces leidt tot meer verkopen. Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we het bestelproces geoptimaliseerd, zodat klanten met slechts één klik kunnen bestellen. Een uitstekende gebruikerservaring gegarandeerd!

Eenvoudig producten toevoegen en aanpassen

Dankzij overzichtelijke categorieën worden je producten direct op de juiste plek in je webshop geplaatst, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om te vinden wat ze zoeken.

Productcategorieën

Dankzij overzichtelijke categorieën worden je producten direct op de juiste plek in je webshop geplaatst, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om te vinden wat ze zoeken.

Productweergave

De productpagina is vaak doorslaggevend voor klanten om tot aankoop over te gaan. Daarom besteden we extra aandacht aan het ontwerp van deze pagina’s, waarbij we de belangrijkste voordelen van het product benadrukken om de pagina’s zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bezoekers.

Hoe aantrekkelijker je webshop, hoe meer verkoop
Aantrekkelijke presentatie van producten
Productvariaties

Door productkenmerken toe te voegen, zoals kleur, maat, materiaal en prijs, kunnen klanten eenvoudig zoeken naar specifieke producten. Dit zorgt ook voor overzichtelijke productfilters, waardoor klanten gemakkelijk het gewenste product kunnen vinden.

Maat, kleur en andere productkenmerken
Product- en zoekfilters voor klanten
Voorkom dubbel werk dankzij productvariaties
Voorraadbeheer

Met elk ontvangen bestelling wordt je voorraad automatisch bijgewerkt, waardoor je altijd op de hoogte bent van je actuele voorraadniveaus. Hierdoor kun je tijdig ingrijpen als producten dreigen uit te raken. Als een artikel toch uitverkocht raakt, wordt dit tijdelijk aangegeven en wordt de verwachte levertijd aan de klant medegedeeld, waardoor je nooit meer omkijken hebt naar voorraadbeheer.

Automatisch beheer van voorraad
Waarschuwingen bij lage voorraad
Gemakkelijk betalingen ontvangen

Door het aanbieden van populaire betaalmethoden zoals iDEAL, Creditcard, PayPal, etc. vermijden we dat klanten de webshop verlaten, wat resulteert in meer verkopen voor jou.

Diverse populaire betaalopties
Veilig betalingsproces
Dashboard voor betalingen en omzetoverzicht
Wekelijkse uitbetalingen
Verkoop over de grenzen

Als je ook internationaal wilt verkopen, is het essentieel om internationale betaalmethoden en valuta aan te bieden. Samen met jou bepalen we welke betaalmethoden het beste aansluiten bij je buitenlandse webshop.

Breed scala aan betaalmogelijkheden
Flexibiliteit in valutakeuze
Bestellingenbeheer

Via het online dashboard kun je moeiteloos bestellingen bekijken en afhandelen. Met slechts enkele klikken kun je de status van een bestelling wijzigen of alle pakbonnen afdrukken.

Betalingsstatus en order tracking

In één oogopslag heb je inzicht in alle ontvangen betalingen en de actuele status van lopende bestellingen.

Automatische e-mails

Klanten worden graag op de hoogte gehouden van hun bestelling. Na het plaatsen van een bestelling ontvangen ze automatisch een orderbevestiging per e-mail, met alle relevante klant- en orderinformatie.

Facturering

Naast de orderbevestiging ontvangen klanten automatisch een factuur per e-mail, geheel in lijn met de huisstijl van je bedrijf.

Verzending van bestellingen

Met een simpele klik kun je verzendlabels afdrukken en een Track & Trace-code naar je klant sturen. Afhankelijk van je voorkeuren kunnen we integraties realiseren met verzenddiensten zoals PostNL, MyParcel, DHL en anderen.

Automatische generatie van verzendlabels en Track & Trace-codes
Integraties met diverse verzenddiensten zoals PostNL, MyParcel en DHL
Klanten laten kiezen uit verzendmethoden
Automatische meldingen naar klanten
Zoekmachine vriendelijk

Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw webshop goed vindbaar is in Google. Tijdens het bouwproces houden we daarom al rekening met de laatste SEO-technieken om je webshop hoger te laten scoren in Google. We bieden dan ook zoekmachineoptimalisatie aan als een van onze diensten.

Aan de achterkant van jouw website zorgen we dat Google jouw webshop optimaal kan lezen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen en om extra zichtbaar te zijn. Door dit goed in te richten geven we een enorme boost aan het aantal bezoekers van jouw website.

Social Media

Social media is een mooi middel om jouw producten actief te promoten. Dankzij de ‘deel’ functies van je webshop, kan je makkelijk je producten delen op alle socialmediaplatformen. Compleet met de juiste foto’s en beschrijvingen natuurlijk.

We zorgen ervoor dat:

Je makkelijk kan verkopen via Instagram, Facebook e.d.
Je eenvoudig producten kan delen
Er simpele koppelingen worden gemaakt met jouw social media
Analyse en statistieken

Bij een nieuwe webshop regelen we ook een optimaal ingericht Google Analytics account. Dit account geeft je inzicht in het gedrag van jouw webshopbezoekers. Google Analytics is duidelijk, gebruiksvriendelijk en bevat heel veel informatie.

Kortingscodes en acties

Is het seizoen voorbij of is het tijd om je klanten te belonen? Dan zijn kortingscodes en acties natuurlijk uitermate geschikt om in te zetten. We bieden talloze opties die je snel kan toepassen op je producten. Denk hierbij aan korting van een bepaald percentage of acties als 1+1 gratis.

Online adverteren

De opties binnen Google lijken eindeloos! Naast Google Analytics, adviseren wij je ook hoe om te gaan met advertenties in Google. Hoe je dit het beste kan instellen en welke resultaten belangrijk zijn, wij adviseren je graag!

Wil je op andere platforms adverteren? Wij helpen graag met meedenken en kunnen de diverse koppelingen maken.

E-mail Marketing

Een nieuwsbrief is een leuke manier om je klanten te bereiken, acties of producten te promoten, of simpelweg om je klanten alert te houden omtrent jouw bestaan. Xenomedia verzorgt de juiste koppelingen met Mailchimp of een ander systeem. We zorgen er ook voor dat klanten zich automatisch aanmelden tijdens het check-outproces.

Webshop laten maken?